Adres
Nijverheidsweg 18
3771 ME Barneveld
T. 0342 492 692
F. 0342 493 608
info@vandefliert.nl

Bij Van de Fliert zijn de termen kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en transparantie geen loze beloftes, maar concrete toezeggingen.

VarexHuis® is een vernieuwend en succesvol bouwconcept van twee oerdegelijke bouwers. Bouwbedrijf van de Fliert uit Barneveld en Bouwonderneming Oude Wolbers uit Borne, hebben samen al ruim 200 jaar ervaring. Het doordachte Varex-concept is ontworpen voor kavelbezitters voor het bouwen van vrijstaande woningen. Dankzij het uitgekiende bouwprincipe kan een VarexHuis® binnen een zeer redelijk budget en in korte tijd worden gerealiseerd.

 

De kracht van het VarexHuis® concept is de flexibiliteit. Zo kunt u zelf kiezen voor een persoonlijke indeling, of bijvoorbeeld voor een verlenging van de woning, of een aparte hobby- of werkplek. Met VarexHuis® bent u de architect van uw eigen droomhuis. De uitgebreide VarexHuis® collectie is te zien in onze brochure en op internet www.varexhuis.nl. Een groot voordeel is de betrokkenheid bij het hele traject. We verzorgen vergunningen, laten het bouwkundige ontwerp constructief testen & we zijn er bij de oplevering. Uw aanspreekpunt, van ontwerp tot verhuizing.