Adres
Nijverheidsweg 18
3771 ME Barneveld
T. 0342 492 692
F. 0342 493 608
info@vandefliert.nl

Van de Fliert regelt het voor u!

Of u nu een winkelpand wilt laten restaureren of uw kantoorpand wilt laten bouwen, verbouwen of uitbreiden, bouwbedrijf Van de Fliert regelt het voor u. In heel Nederland, vakkundig en volledig volgens afspraak. Dat doen we al sinds 1864!

 

Traditionel vakmanschap in moderne toepassingen

Van de Fliert is een modern aannemersbedrijf dat ambachtelijk werk en vakmanschap nog hoog in het vaandel heeft. Oog voor maatvoering en detail zijn nog altijd belangrijke uitgangspunten voor onze bouwtechnische aanpak. Uiteraard met gebruikmaking van de modernste technieken en de nieuwste materialen.

 

Afspraak = afspraak

Wij realiseren ons dat u niet dagelijks een bedrijfspand of winkel laat (ver)bouwen. Daarom bieden wij u duidelijkheid en begeleiding. U regelt alles met één contactpersoon die actief met u meedenkt. Bovendien heeft u in elk stadium van de bouw volledige duidelijkheid over de kosten en planning.

 

Enthousiaste vakmensen op wie u kunt bouwen

Bouwen, verbouwen of restaureren, het is allemaal vak- en handwerk. Daarom moet u kunnen vertrouwen op de capaciteiten van de mensen die het werk uitvoeren. Dan is het goed te weten dat Van de Fliert 25 vakmensen in dienst heeft, waarvan sommigen al 25 jaar loyaal aan ons bedrijf zijn. Daarnaast wordt ons team versterkt door jonge volwassenen die het dynamische en flexibele karakter van ons bedrijf weergeven. Onze vakmensen bestaan uit uitvoerders, timmerlieden en metselaars / tegelzetters. Andere vakgebieden van de bouw, zoals elektra en dakwerk, worden uitbesteed aan een vaste kring onderaannemers. Verder hebben we vertrouwde kanalen voor de toe levering van materialen met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

 

Van nieuwbouw tot renovatie en restauratie

Bouwbedrijf Van de Fliert is actief in de nieuwbouw, verbouw en renovatie van kleine tot grote panden. Met twintig jaar ervaring in het verbouwen van winkels en restaurants heeft ons bedrijf uitstekende referenties in de zakelijke en de retailmarkt opgebouwd. Maar ook voor relatief kleinere projecten kunt u bij ons terecht. Doordat wij altijd gebruikmaken van slimme en esthetisch verantwoorde constructies en detailleringen, kunt u vertrouwen op duurzaamheid en onderhoudsvriendelijke constructies.

 

»  Neem contact met ons op

»  Onze bouwstenen